Продажби и наеми на недвижими имоти от Compass Property

Купувай с Компас Пропърти

Ние смятаме , че купувачите заслужават по-добро обслужване!

Закупуване на имот, би могло да бъде доста стресиращо. Ние в Компас пропърти не мислим, че трябва да бъде по този начин. Поставяме се на ваше място, за да разберем по-добре как бихме могли да опростим процеса, премахнем голяма част от стреса и превърнем избора на нов  дом  в далеч по-приятно преживяване.

Ще ви преведем през процеса на закупуване на вашия дом. Вярваме, че качеството на  предлаганата от нас услуга,  е това, което ще запомните дълго след като сте разопаковали багажа си и това  ще ви накара да ни препоръчате и да се върнете при нас!


Свържете се с нас 24 часа в денонощието, 365 дни в годината тук!!!
 
В сайта ни е пълно с полезни ресурси и ценна информация. 
 
"Мислите" за оглед на имот?

В компанията на наш служител, имате възможност да направите оглед на търсеният от вас имот в свободното си време.

Смятаме, че първия оглед,  може да бъде доста обезсърчително преживяване. Искаме да бъдете в състояние да се чувствате свободни, когато разглеждате даден имот, за да можете спокойно  да вземете едно от най-големите решения в  живота си.

Нашите усилия, в осигуряването на всички детайли  за имота, ще са напълно достатъчни за Вас да вземете информирано решение за имота.

Бъдете сигурни, че ние сме трудолюбиви, приятелски настроени, отзивчиви, високо мотивирани, ангажирани с обслужването на клиентите за постигане на изключителни резултати.