Продажби и наеми на недвижими имоти от Compass Property

За насКомпас пропърти е българска компания създадена на 2 декември 2009 година. Специализирана е в посредничество и управление на инвестиционни проекти в сферата на недвижимите имоти. Целта на компанията е да предложи на своите клиенти индивидуално- ориентиран подход при покупка, проджаба или отдаване под наем на имущество.

 

Компас пропърти предлага цялостно комплексно обслужване: търговско-консултантски, финансово-правни, архитектурно-градоустройствени, строително-технически и застрахователни услуги.

 

Компас пропърти се стреми да спазва и доусъвършенства достигнатото в сферата на маркетинга на недвижимите имоти и същевременно да прилага иновативни методи. В работата си, се ръководим преди всичко от нуждите на клиента, независимо дали купува, отдава под наем или продава.

 

В Компас пропърти, се стремим да постигнем задълбочено разбиране на нуждите на клиентите и добро ниво на информираност за пазара на имоти.

 


Компас пропърти е лицензиран от Държавната комисия за защита на личните данни за администратор на лични данни  с идентификационен N 277722!

Компас пропърти е член на НСНИ (Национално Сдружение Недвижими Имоти) от 2013 година!   

Натиснете тук  за да отидете на опциите.