Продажби и наеми на недвижими имоти от Compass Property

Къща - София, Божурище село Гурмазово

Имот номер: 1841


Град: София

Квартал: Божурище

Местонахождение: Извън градски райони

Тип имот: Къща

Цена: 162 500 €

Цена, кв.м: 0 €/кв.м.

Площ: 554 кв.м.

Чиста площ: 185 кв.м.

Етаж: 2-ри

Отопление: Да

Изложение: юг


Къща - София, Божурище село Гурмазово
Instagram

Описание

 

Имаме възможност и най-вече удоволствието  да предложим на нашите клиенти една наистина уникална къща.

Компас пропърти представя за продажба модерна, еднофамилна, двуетажна къща с три спални, с окачена стъклена фасада изцяло ориентирана на Юг, на 660м надморска височина. 

Площ: 185 квадрани метра,  двор - 554 квадратни метра.  

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Двоен гараж и две дворни паркоместа. На първият етаж са разположени просторна дневна и трапезария ( 53 м2) с южно изложение, кухня с изложение - запад, тоалетна, котелно помещение и сервизно помещение. Дървена интериорна стълба води към втори етаж, на който са разположени три спални с тераси, две от които с изложение - Юг, а третата - Запад, гардеробно помещение и баня с тоалетна. Посредством модерна метална стълба от западната тераса е осигурен достъп към великолепна и обширна 31м2 покривна тераса върху гаража със стъклен парапет.

ОСОБЕНОСТИ: Архитектурата е коренно различна от всички на пазара, като цялата южна фасада е изцяло стъклена и окачена. Компромиси в строителството и в качеството на материалите няма да се прави гарантирано. Всичко това ще бъде документирано и доказуемо. Гаражът е ситуиран на уличната регулация. Троен закален стъклопакет с ниско емисионно стъкло, пълен с аргон и последно поколение 7-камерна дограма. Целият ивичен фундамент е изолиран със 10см XPS изолация, както правят в Австрия и Германия. Също така приземната плочата цялата лежи на допълнително 10см XPS изолация. Зидовете са с Австрийски фасадни тухли 375х250х238мм Wienerberger Porotherm 25 N+F Light. Изолацията на цялата къща ще бъде 20см сив EPS-F, който отговаря по топлинни характеристики на 20см XPS. Изолацията ще се внесе от Австрия, поради липса на внос на такава скъпа изолация в България. Гаражната врата ще е последен модел на Hörmann, захранване от 15KW трифазен ток, пречиствателна станция, 65 метра сондаж с годна за пиене вода, събирателен резервоар за поливане от дъждовните води). Къщата е в процес на строителство и ще е готова през 2017година. 

ПРЕДИМСТВА: Всички заедно ще можем да се насладим на къща, която няма да ни е срам да показваме и демонстрираме, а напротив – ще се гордеем! Благодарение на естествената денивелация, от просторния двор и остъклената южна фасада на къщата, се открива великолепна панорама към цяла София, Витоша, Люлин планина и Стара Планина, а при ясно време и снежните склонове на Рила. На отсрещния склон предстои изграждане на, наймодерното в югозападна България, голф игрище. На 800м се намира и язовир Пожарево, както и две борови гори. В близост има множество новопостроени модерни къщи. Очаква се региона да бъде един от най-бързоразвиващите се в България.    Намира се на 3.3км от Центъра на гр. Божурище. На 8.6км от околовръстното шосе, на 17.1км от ЦУМ/Партийния дом и 18км от Парламента. На 10км от метро станция Сливница, градски транспорт и линия на маршрутни таксита.  

Оферта номер: 1629

За повече информация: 0897823706

Особености

Ново строителство
Тухла
В строеж
С гараж
С паркинг

Галерия

Къща - София, Божурище село Гурмазово Къща - София, Божурище село Гурмазово Къща - София, Божурище село Гурмазово Къща - София, Божурище село Гурмазово Къща - София, Божурище село Гурмазово Къща - София, Божурище село Гурмазово Къща - София, Божурище село Гурмазово Къща - София, Божурище село Гурмазово

Запитване

Лице за контакт: Данаил Наков

Телефон: +359 2 4168732, +359 2 9506158

Моб. телефон: 0897823706

Адрес: София, ул.Г.С.Раковски 193А, ет.2, ап. 5

Лице за контакт: *

e-mail: *

Телефон: *

Фирма / организация:

Вашето съобщение: *

Код за сигурност: *


  Съгласявам се доброволно да предоставя личните си данни за целите на запитването ни и комуникация с нас. Запознат съм и с Политика за поверителност и защита на личните данни!!!

Полетата отбелязани със * са задължителни!!!