Продажби и наеми на недвижими имоти от Compass Property

Офис - София, Аерогара Аерогара

Имот номер: 1206


Град: София

Квартал: Аерогара

Местонахождение: Местонахождение

Тип имот: Офис

Цена: при запитване

Цена, кв.м: 0 €/кв.м.

Площ: 94 кв.м.

Чиста площ: 0 кв.м.

Етаж: 3-ти

Отопление: Да


Офис - София, Аерогара Аерогара
Instagram

Описание


Компас пропърти Ви предлага офис до Аерогара София!


ЧИСТА ПЛОЩ: 80 квадратни метра.


РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: тип "open space". Разполага с бюра / с възможност да се осигурят допълнителни/ секции, заседателна маса, шкафове и комуникационен рак шкаф.


ОСОБЕНОСТИ: Осигурена е достъпна среда за хора с увреждания във всички зони на сградата, както и необходимите места за паркиране на инвалиди. Енергоспестяващата двойна фасадна система "double skin" с въздушен слой играе ролята на буфер, предпазващ от прегряване, от вятър, слънцезащита, естествено вентилиране и охлаждане през летните месеци, енергоефективност и за механична защита на фасада. Покривите са плоски и озеленени. Конферентни зали до 295 кв.м  ситуирани на първия етаж с възможност за почасово наемане. 5 високоскоростни асансьора на KONE Mono Space. Инсталационни решения и системи осигуряват  функционирането на BMS (Building Management System) - индивидуално отчитане на консумативите; пълна климатизация, позволяваща самостоятелно определяне на микроклимата в помещенията; противопожарни системи; два независими енергозахранващи източника; охранителна система и контрол на достъпа.


ПРЕДИМСТВА: Сградa е разположенa в една от най-бързоразвиващи се бизнес локации на столицата – района на Летище София и бул. Хр. Колумб. Номер на оферта: 989.
Съдействие за ипотечен и/или потребителски кредит: Одобрение до три дни .
Подайте заявка за оглед на имота през сайта ни www.compassproperty.eu и ще получите до 10% отстъпка от комисионната при сделка!
Ако продавате имот в София обърнете се към Компас Пропърти и ще получите до 30% отстъпка от комисионната. За повече информация се обадете на 0897 823 706.


Особености

Интернет връзка
Ново строителство
Тухла
Асансьор
С паркинг
Охрана
Климатик

Галерия

Офис - София, Аерогара Аерогара Офис - София, Аерогара Аерогара Офис - София, Аерогара Аерогара

Запитване

Лице за контакт: Данаил Наков

Телефон: +359 2 4168732, +359 2 9506158

Моб. телефон: 0897823706

Адрес: София, ул.Г.С.Раковски 193А, ет.2, ап. 5

Лице за контакт: *

e-mail: *

Телефон: *

Фирма / организация:

Вашето съобщение: *

Код за сигурност: *


  Съгласявам се доброволно да предоставя личните си данни за целите на запитването ни и комуникация с нас. Запознат съм и с Политика за поверителност и защита на личните данни!!!

Полетата отбелязани със * са задължителни!!!