Продажби и наеми на недвижими имоти от Compass Property

Двустаен апартамент - София, Лозенец

Имот номер: 1269


Град: София

Квартал: Лозенец

Местонахождение: Градски район

Тип имот: Двустаен апартамент

Цена: 600 €

Цена, кв.м: 0 €/кв.м.

Площ: 59 кв.м.

Чиста площ: 0 кв.м.

Етаж: 6-ти

Отопление: ТЕЦ


Отдаден
Двустаен апартамент - София, Лозенец
Instagram

Описание

Компас Пропърти представя на Вашето внимание, двустаен апартамент под наем!

 

ПЛОЩ: 59 квадратни метра.

 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Входно антре, светла дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, просторни спални, тераса. 

 

ОСОБЕНОСТИ: Довършителните работи са изпълнени с висококачествени, екологично-чисти и луксозни материали,  изолирана е по всички европейски стандарти, използвани са топлоизолации на фирма Баумит, дограмата е алуминиева с термомост и съклопакети с външно стъкло 8 мм – Stop Ray Vision, вътрешно стъкло от триплекс 3.1.3 за звукоизолация.

 

ПРЕДИМСТВА: Сградата е построена в съответствие със съвременните стандарти в строителството и ще предостави лукс и комфорт на обитателите си. Отоплението е с централен ТЕЦ, има изградена VRV климатична система, структурно окабеляване, луксозен панорамен асансьор, луксозно фоайе с рецепция, ресторант, видеонаблюдение, пожароизвестяване и денонощна охрана. В сградата има подземен паркинг на две нива с възможност за паркиране на 27 бр. автомобила. Поддръжката на общите части на сградата и пространството около нея, се извършва и осигурява от инвеститорът. Има назначен управител на сградата, който е на разположение на наемателите за всякакви въпроси и евентуални проблеми.

 

Съдействие за ипотечен и/или потребителски кредит: Одобрение до три дни. Подайте заявка за оглед на имота през сайта ни www.compassproperty.eu и ще получите до 10% отстъпка от комисионната при сделка!! Ако продавате имот в София обърнете се към Компас Пропърти и ще получите до 30% отстъпка от комисионната. За детайлна информация се обадете на +359 899915123.


Особености

Интернет връзка
Ново строителство
Обзавеждане
Тухла
Асансьор
С паркинг
Охрана
Обезопасен
Климатик

Галерия

Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец

Запитване

Лице за контакт: Данаил Наков

Телефон: +359 2 4168732, +359 2 9506158

Моб. телефон: 0897823706

Адрес: София, ул.Г.С.Раковски 193А, ет.2, ап. 5

Лице за контакт: *

e-mail: *

Телефон: *

Фирма / организация:

Вашето съобщение: *

Код за сигурност: *


  Съгласявам се доброволно да предоставя личните си данни за целите на запитването ни и комуникация с нас. Запознат съм и с Политика за поверителност и защита на личните данни!!!

Полетата отбелязани със * са задължителни!!!