Продажби и наеми на недвижими имоти от Compass Property

Да помислим различно!!

Мислене "извън  кутията"!

В Компас пропърти, ние се стремим да мислим по различен начин. Имаме про-активен подход, в стремежа си постоянно да даваме отлични резултати, ние непрекъснато прегръщаме всички промени в индустрията. Всъщност, ние се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти. Голяма част от нашия бизнес идва от първа ръка лични препоръки: това е нашето ниво на обслужване, вниманието ни  към най-малките детайли ,което наистина ни отличава.

Нашите "мисли" за процеса на оценяване ...

Ние смятаме, че точните  оценки са ключът към продажба на Вашия имот. Когато ни посетите за първи път , ще получите индивидуален преглед на собственост и маркетингова стратегия, която да ви насочи към успешната реализация на имота.

Ще  получите честна оценка на имота. Вашият отзив, обаче ще е решаващ при определяне на цената и  маркетинга на вашия имот.

Всички такси, ще бъдат обсъдени с вас още в самото начало, така че вие ​​ще знаете точно колко ще платите за нашите услуги.

Ние смятяме, че опитът е всичко.

Ние мислим, че са нужни знания, умения и опит, за да се преговаря за продажба на Вашия имот, и  знаем от опит, че в България голяма част  от обявените за продажба недвижими имоти не успяват да достигнат такава.

Ние гарантираме, че всички участници в сделката ще бъдат информирани по всяко време и ако възникне проблем, ние ще действаме бързо, за да се стигне до решение на проблема.

Компас пропърти разработи три нови опций  за продавача, които му позволяват да спести значителна сума в сравнение с тази, която би изхарчил при ” традиционният” брокер на недвижими имоти.

Ние вярваме, че отличното  обслужване трябва да бъде правило, а не изключение.