Продажби и наеми на недвижими имоти от Compass Property

Къща - София, Люлин 9

Имот номер: 1310


Град: София

Квартал: Люлин 9

Местонахождение: Градски район

Тип имот: Къща

Цена: 240 000 €

Цена, кв.м: 0 €/кв.м.

Площ: 660 кв.м.

Чиста площ: 0 кв.м.

Етаж: Партер

Отопление: Да


Къща - София, Люлин 9
Instagram

Описание

Компас пропърти Ви предлага къща в Люлин!  

ЧИСТА ЖИЛИЩНА ПЛОЩ: 360 квадратни метра.  

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Обширно помещение на първия етаж от 55 кв.м, което става за всекидневна, една спалня, самостоятелен офис. Към общата част има и големи помещения за склад. Място за паркитане и няколко гаража в двора са включени в цената.

ОСОБЕНОСТИ: Отоплението може да е с ток или с камина с индивидуално котле. Къщата може да се използва с многофункционално предназначение, като дом, за склад, за малък бизнес или за магазин, фитнес и мебелен магазин със помещения и за собствено производство.  

ПРЕДИМСТВА: Комплексът се намира в Люлин на централно място, в близост до метрото и друг градски транспорт, на еднa от главните улици в квартала и на 10 минути от административният център на София. Номер на оферта: 1090  

Съдействие за ипотечен и/или потребителски кредит: Одобрение до три дни .Подайте заявка за оглед на имота през сайта ни www.compassproperty.eu и ще получите до 10% отстъпка от комисионната при сделка!Ако продавате имот в София обърнете се към Компас Пропърти и ще получите до 30% отстъпка от комисионната. За повече информация се обадете на 0899313252.


Особености


Галерия

Къща - София, Люлин 9 Къща - София, Люлин 9 Къща - София, Люлин 9 Къща - София, Люлин 9 Къща - София, Люлин 9 Къща - София, Люлин 9 Къща - София, Люлин 9 Къща - София, Люлин 9 Къща - София, Люлин 9 Къща - София, Люлин 9 Къща - София, Люлин 9

Запитване

Лице за контакт: *

e-mail: *

Телефон: *

Фирма / организация:

Вашето съобщение: *

Код за сигурност: *


  Съгласявам се доброволно да предоставя личните си данни за целите на запитването ни и комуникация с нас. Запознат съм и с Политика за поверителност и защита на личните данни!!!

Полетата отбелязани със * са задължителни!!!