Продажби и наеми на недвижими имоти от Compass Property

Двустаен апартамент - София, Лозенец

Имот номер: 1997


Град: София

Квартал: Лозенец

Местонахождение: Градски район

Тип имот: Двустаен апартамент

Цена: 86 294 €

Цена, кв.м: 0 €/кв.м.

Площ: 66 кв.м.

Чиста площ: 55 кв.м.

Етаж: 5-ти

Отопление: Да

Изложение: юг/запад


Продаден
Двустаен апартамент - София, Лозенец
Instagram

Описание

 

Компас пропърти предлага двустаен апартамент за продажба в новостроящ се жилищен комплекс от затворен тип до Ловен парк и Зоологическата градина!

ЖИЛИЩНА ПЛОЩ: 55 квадратни метра.
 
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Входно антре, баня с тоалетна, спалня, всекидневна с кухнески бокс, балкон, килер.

ОСОБЕНОСТИ:  Апартаментът е на етаж 5 от 6. Изложение: юг-запад. Отопление: Индивидуална термопомпа въздух-вода Samsung, захранваща подово отопление и охлаждане. 
Входът е с по 4-5 функционални и правилно разпределени апартамента на етаж. Европейски стандарт на качество: Апартаментите се предават на шпакловка и замазка, с включени ключове, контакти, радиатори, външни врати, видеонаблюдение и видеодомофонна система. 
Предлагат се паркоместа и гаражи в подземния паркинг на комплекса, свързани чрез топла връзка - стълбище и асансьор с горните нива на сградите. 
Срок за завършване с Акт 16 - Етап 1 - Август 2021г.


ПРЕДИМСТВА: В рамките на комплекса ще има богато озеленяване, басейн, фитнес център с уелнес зона, детски център със занималня, ресторант градина и 18 хранителни и нехранителни търговски обекта. Предвидено е луксозно изпълнение с висококачествени материали, окачена вентилируема фасада, висок клас асансьори, луксозни общи части и фоайета, изпълнени по индивидуален дизайнерски проект. Заложено е и структурно окабеляване, което обезпечава комуникациите, охраната и контрола на достъп в обекта, управление и поддръжка на комплекса с фирма, контролирана от инвеститора.
До Метростанция Витоша; МОЛ Paradise; Южен парк; множество училища, детски градини и спортни комплекси, тенис клуб ´Малееви´, спортен център ´Пулев´, Orange Фитнес; Болници Токуда, Вита и Лозенец. Непосредствено до комплекса са ситуирани спирки на градския транспорт. 

Цените са без ДДС!

Оферта 1778
 
За повече информация се обадете на 0897823706.

Особености

Ново строителство
Тухла
В строеж
Асансьор
Охрана
Обезопасен

Галерия

Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец Двустаен апартамент - София, Лозенец

Запитване

Лице за контакт: Данаил Наков

Телефон: +359 2 4168732, +359 2 9506158

Моб. телефон: 0897823706

Адрес: София, ул.Г.С.Раковски 193А, ет.2, ап. 5

Лице за контакт: *

e-mail: *

Телефон: *

Фирма / организация:

Вашето съобщение: *

Код за сигурност: *


  Съгласявам се доброволно да предоставя личните си данни за целите на запитването ни и комуникация с нас. Запознат съм и с Политика за поверителност и защита на личните данни!!!

Полетата отбелязани със * са задължителни!!!